Sypká směs pro přípravu špaldových langošů.
Složení: mouka hladká bílá z pšenice špaldy 92,4%; sušené odtučněné mléko, sušené droždí, jedlá kamenná sůl, cukr
Návod na přípravu: obsah sáčku smícháme s 3,5dcl studené vody a s 1dcl kysané smetany nebo kefíru. Vymícháme do hladka a necháme kynout cca 1hodinu. Vykynuté těsto rozdělíme na 10 částí a na pomoučeném vále necháme kynout dalších 15 minut. Smažíme v horkém oleji po obou stranách do zlatova.
Výrobek obsahuje lepek.
Skladujte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář