Sypká směs s kváskem pro přípravu špaldového bílého chleba.
Složení: mouka hladká bílá z pšenice špaldy 83%, sušený kvásek (pšeničné mlýnské produkty, startovací kultury), jedlá kamenná sůl, sušené droždí, regulátor kyselosti: kyselina askorbová.
Návod na přípravu:
Pečení v troubě:
Obsah sáčku smícháme s 3,5-4 dcl studené vody a vypracujeme hladké, vláčné těsto. Necháme kynout 60 minut a znovu vypracujeme. Vypracované těsto vložíme do formy nebo na plech. Necháme dalších 60minut kynout. Před pečením povrch těsta nařežeme, potřeme vodou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 5 minut při 220°C a 40minut na 180°C.
Pečení v domácí pekárně:
Do pekárny nalejeme 3,5-4 dcl studené vody, nasypeme obsah sáčku. Zapneme program. Po upečení chléb vytáhneme a necháme vychladnout.
Výrobek obsahuje lepek.
Skladujte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.