Sypká směs pro přípravu špaldové pizzy.
Složení: mouka hladká bílá z pšenice špaldy 95,2%, sušené droždí, jedlá kamenná sůl, cukr
Návod na přípravu: obsah sáčku smícháme s 3,5dcl vody a s 3 lžícemi oleje (slunečnicový, olivový, aj.). Vymícháme hladké těsto a necháme kynout cca 1hodinu. Na pomoučeném vále vyválíme těsto do potřebného tvaru a výšky a přendáme na vymaštěný plech nebo pečící papír a necháme dalších 15 minut kynout. Naplníme dle chuti a pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 20 minut.
Výrobek obsahuje lepek.
Skladujte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář