Krupice pohanková 400g Šmajstrla

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
51 Kč
Krupice pohanková 400g Šmajstrla
Neohodnoceno
krupice pohankova 400g smajstrla
BEZ LEPKU

BEZLEPKOVÁ POHANKOVÁ KRUPICE

Přírodní bezlepková pohanková krupice od české značky Šmajstrla je skvělým pomocníkem v kuchyni! Hodí se k přípravě krupic, krupičných desertů, bábovek nebo také k zahušťování masitých či zeleninových pokrmů, například sekané - ve zkratce, můžete ji perfektně využít do všech receptů místo hrubé pšeničné mouky!

Pohanka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Nenechte si ujít unikátní chuť i zdraví prospěšné látky v jednom, s důrazem na vyváženost chuti, bez obsahu barviv a konzervantů. Pohankové výrobky od Šmajstrlů neobsahují lepek, takže se dají využít jak pro bezlepkovou dietu, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu.

Pohankový mlýn Šmajstrla se specializuje na výrobky z pohanky a loupe pohanku tradičním mechanickým způsobem už pátou generaci, od roku 1861, pod horou Radhošť. Při mechanickém zpracování pomocí mlýnských kamenů si pohanka zachovává obsažené vitamíny a cenné látky. Mlynáři se zaměřují na čerstvost, poctivost a kvalitu pohanky vypěstované českými zemědělci, která má lidem i nadále přinášet nejen skvělou chuť, ale i zdraví, které je tou nejcennější komoditou.

Krupice pohanka je proto zárukou té nejvyšší kvality. Značka Šmajstrla se obecně věnuje zpracování pohankových výrobků, nejen krupice. Ochutnat proto můžete také další bezlepkové speciality: pohankové křupky, pohankovou kroupu, lámanku, kaši nebo mouky anebo pohankové těstoviny! Neváhejte vyzkoušet netradiční chuť "tradičních" surovin.

 

Složení: pohanka (z mechanicky loupané pohanky)

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

Skladujte v suchém a tmavém prostředí. Chraňte před přímým slunečním zářením a teplem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krupice, polenta
Hmotnost: 0.4 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: