Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a agávového sirupu. Čekanko-agávové sladidlo je sladidlo vyrobené patentovanou metodou z extraktu z kořene čekanky a agávového sirupu. Díky unikátní kombinaci dvou složek je dosaženo snížení obsahu cukru a energetické hodnoty sladidla oproti čistému agávovému sirupu. Sladidlo je vhodné pro teplou i studenou kuchyni.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, s vysokým obsahem vlákniny, i pro vegany.
Složení: extrakt z kořene čekanky (85 %), agávový sirup (15 %)
Balení obsahuje 70 porcí (1 porce = 5 g).
Doporučené dávkování: 10 - 20 g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Případný zákal je přirozeným projevem produktu. Uchovávejte v temnu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.