Použití: šípkovou ovocnou pomazánku lze použít na různé pečivo, ke slepování vánočního cukroví (především linecké,…), slazení čaje nebo jako ochucení jogurtů, tvarohů a různých kaší (rýžová, ovesná, jáhlová). Ovocná pomazánka ze šípku je vynikající také pro výrobu šípkové omáčky nebo jako doplněk k sýrům, především k čerstvému kozímu sýru. Růže šípková (Rosa canina) – antioxidant; přirozená obranyschopnost; normální činnost močového měchýře, ledvin, trávení a dýchacího systému; normální stav pokožky a kloubů. Složení: Fruktóza 50 %, plody růže šípkové (šípek) 24 %, jablka 10 %, citronová šťáva 7 %, voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin. Ovocná pomazánka šípková je sterilovaná a na 100 g výrobku bylo použito 41 g ovoce (šípek). Ve 100 g výrobku je 50 g fruktózy.Upozornění: Šípkovou ovocnou pomazánku skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 – 28 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce do 10 °C. Ovocnou pomazánku z šípku nevystavujte přímému slunečnímu záření. Minimální trvanlivost do konce: viz uzávěr.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Marmelády, džemy, povidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář