Červená čočka neloupaná je krásně hnědočervená a rychle uvařená. Je však dobré ji před vařením na 2 hodiny namočit do vody. Narozdíl od své půlené, loupané sestřičky se po vaření nerozpadne, naopak nádherně drží tvar. Bude tak ozdobou vašich salátů, polévek, rizot a pilafů. Skvěle chutná i v karbanátcích, plackách či smažených kuličkách. Je přirozeně bezlepková a má nízký glykemický index.
Základní příprava: Čočku propláchněte a vařte 15-20 minut doměkka.
Složení: čočka červená neloupaná BIO
Výrobek může obsahovat stopy sezamu.
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Luštěniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář