Bramborové knedlíky bez lepku 300g Labeta

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
52 Kč
Bramborové knedlíky bez lepku 300g Labeta
Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
47325 bramborove knedliky bez lepku 300g labeta
BEZ LAKTÓZY BEZ LEPKU

Také se vždy těšíte, až se na stole objeví do zlata upečená husička? Pokud si ani vy, milí celiaci, neumíte představit tento oblíbený pokrm české kuchyně bez tradičních bramborových knedlíků, máme pro vás dobrou zprávu. I ty můžete mít nyní v bezlepkové variantě, která pro vás byla speciálně namíchána s rýžovou a kukuřičnou moukou. Díky vyváženému poměru surovin se navíc nemusíte obávat, že by se vám nepovedly. Navíc neobsahují laktózu ani lepek.

  • bez lepku a bez laktózy
  • přidejte jen vodu
  • vyrobené z 560 g čerstvých brambor
  • ze směsi připravíte také sladké knedlíky i halušky
  • balení vystačí na 4 porce

Návod na přípravu: obsah sáčku smícháme se 450 ml studené vody (těsto po chvilce ztuhne), vypracujeme dva knedlíky o průměru 5 cm, které vložíme do vroucí, mírně osolené vody. Vaříme mírným varem 15–17 minut. Po vyjmutí krájíme na plátky nebo můžeme též z těsta vyváleného na průměr 3 cm nakrájet špalíčky, které vaříme mírným varem 3–4 minuty.

TIP: Do těsta zabalíme ovoce (švestky, meruňky, broskve...), vytvoříme knedlíky, které uvařené podáváme s makovým posypem, osmaženou kukuřičnou strouhankou, cukrem nebo tvarohem. Nebo lze knedlíky také plnit masem a podávat se zelím a smaženou cibulkou.

Složení: rýžová mouka, bramborové vločky 34 % (brambory 99 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřičný škrob, jedlá sůl max. 3 %, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na pečení a vaření, bez lepku
Hmotnost: 0.3 kg
Bez lepku: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: