Bramborové knedlíky bez lepku 300g Labeta
Také se vždy těšíte, až se na stole objeví do zlata upečená husička? Pokud si ani vy, milí celiaci, neumíte představit tento oblíbený pokrm české kuchyně bez tradičních bramborových knedlíků, máme pro vás dobrou zprávu. I ty můžete mít nyní v bezlepkové variantě, která pro vás byla speciálně namíchána s rýžovou a kukuřičnou moukou. Díky vyváženému poměru surovin se navíc nemusíte obávat, že by se vám nepovedly. Navíc neobsahují laktózu ani lepek.
- bez lepku a bez laktózy
- přidejte jen vodu
- vyrobené z 560 g čerstvých brambor
- ze směsi připravíte také sladké knedlíky i halušky
- balení vystačí na 4 porce
Návod na přípravu: obsah sáčku smícháme se 450 ml studené vody (těsto po chvilce ztuhne), vypracujeme dva knedlíky o průměru 5 cm, které vložíme do vroucí, mírně osolené vody. Vaříme mírným varem 15–17 minut. Po vyjmutí krájíme na plátky nebo můžeme též z těsta vyváleného na průměr 3 cm nakrájet špalíčky, které vaříme mírným varem 3–4 minuty.
TIP: Do těsta zabalíme ovoce (švestky, meruňky, broskve...), vytvoříme knedlíky, které uvařené podáváme s makovým posypem, osmaženou kukuřičnou strouhankou, cukrem nebo tvarohem. Nebo lze knedlíky také plnit masem a podávat se zelím a smaženou cibulkou.
Složení: rýžová mouka, bramborové vločky 34 % (brambory 99 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřičný škrob, jedlá sůl max. 3 %, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na pečení a vařeníbez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Bez lepku: | Ano |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.